Dobrodošli na portal APOS Grada Rijeke (u nastavku: apos.hr). Dolaskom na stranice portala u cijelosti prihvaćate niže napisane uvjete korištenja i s njima ste suglasni svo vrijeme korištenja portala. Smatramo da ste upoznati sa svim uvjetima korištenja portala, kao i s rizicima koji mogu nastati. Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja budući da se oni prema potrebi mogu mijenjati bez posebne najave i obrazloženja.

Portal se većinom sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, dok ostatak čine poveznice na druge stranice. Pregledavanjem sadržaja korisnici se obvezuju da će iste koristiti isključivo za osobne potrebe te da ga bez posebne dozvole neće distribuirati ili koristiti u poslovne svrhe. Portal polaže autorska prava na tekstualne i vizualne sadržaje, baze podataka i programerski kod. Neovlašteno korištenje smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Bez dopuštenja Agencije za društveno poticanu stanogradnju Grada Rijeke, strogo je zabranjeno prenošenje sadržaja na drugim portalima, elektronskim ili tiskanim medijima. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, dužan je izvijestiti Agenciju za društveno poticanu stanogradnju Grada Rijeke, koja će u slučaju opravdanosti zahtjeva sporni sadržaj povući s portala. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena. Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Više o zaštiti privatnosti pročitajte ovdje.